Planning en routebeheer voor veiligheidscoördinatie

Planning en routebeheer voor veiligheidscoördinatie

Een effectieve planning en routebeheer zijn essentieel voor de rol van een veiligheidscoördinator.

De planning van de werken is een dynamisch gegeven en kan altijd wijzigen door onverwachte omstandigheden. het is dus van groot belang dat je een goed systeem in plaats hebt voor de opvolging. 

Ook als je verschillende veiligheidscoördinatoren op de baan hebt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hun routes geoptimaliseerd zijn.

Onze oplossing voor veiligheidscoördinatoren >
bezoeken veiligheidscoördinatie

Bijhouden van projectplanningen

Zodra de startdatum bekend is, moet deze aan het project worden gekoppeld om ervoor te zorgen dat de bezoeken tijdig kunnen worden ingepland en uitgevoerd. Als de startdatum nog niet bekend is, kun je een automatische reminder instellen naar de bouwheer om hen eraan te herinneren jullie op de hoogte te brengen van de start van de werken.

De planning wordt per project ingevoerd, inclusief de gedetailleerde planning voor toekomstige bezoeken in de log. Hierdoor heb je altijd zicht op wanneer de volgende werkzaamheden zijn gepland. Vervolgens kun je de planningen van alle projecten overzien, wat je een duidelijk beeld geeft van wanneer elk project moet worden bezocht.

Routeplanning in Toolmaster

Routeplanning en gebruik van de kaart

Een van de krachtigste functies van Toolmaster is de mogelijkheid om routeplanning te optimaliseren. Met deze tool kun je snel en efficiënt routes plannen voor jezelf of voor de medewerkers die op de baan zijn. Je krijgt een overzicht van de werven die deze week bezocht moeten worden, stelt de meest efficiënte route voor elke dag samen, en stuurt deze naar de betreffende medewerker. Vervolgens kunnen zij via de app eenvoudig van werf naar werf navigeren en ter plekke werfverslagen opmaken.

Mobiele werken inplannen of werfvergaderingen

Bij sommige projecten is het noodzakelijk om aanwezig te zijn bij werfvergaderingen, die je zeker niet uit het oog mag verliezen. Om ervoor te zorgen dat je altijd op tijd bent voor deze vergaderingen, worden ze gemarkeerd met een uitroepteken op de kaart. Daarnaast zijn er mobiele werven die slechts voor een beperkte tijd actief zijn. Ook deze kunnen worden gemarkeerd, zodat ze opvallen bij het maken van de planning. Op deze manier wordt niets over het hoofd gezien en wordt alles opgenomen in de meest efficiënte planning.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden kun je vanuit de applicatie of platform een nieuwe planning maken op basis van de verkregen informatie. Bijvoorbeeld, als de werkzaamheden tijdelijk stilliggen en een bezoek pas na zes maanden nodig is in plaats van de gebruikelijke twee maanden, kun je dit direct aanpassen. Daarom stapt Toolmaster af van een vast bezoekpatroon, zodat de planning altijd flexibel en project-specifiek is.

Kennismaken met Toolmaster >

Schrijf je in op Toolmaster Flash

Styled Form

Extra nieuwsberichten:

maart 22, 2024
Toolmaster Flash: Update maart '24

Hier brengen we je de laatste updates over onze software; Samenwerken met alle partijen, Teamleader integratie, ...

Lees meer
oktober 14, 2024
Toolmaster Flash: Summer update '24

Hier brengen we je de laatste updates over onze software in onze zomerrelease! We zijn nu de all-in one solution voor bouwkundige studiebureaus.

Lees meer
september 30, 2023
Benjamin vervolledigt het founder team van Toolmaster

Benjamin Lierman vervolledigt het founder team van Toolmaster! Met zijn technische achtergrond en enorme gedrevenheid, een enorme meerwaarde voor Toolamster!

Lees meer
1 2 3 5