Documenten managen

Je kunt alle documenten managen op projectniveau, waardoor je altijd de meest recente informatie bij de hand hebt om met de klant te delen. Bovendien biedt het klantenportaal van Toolmaster een gebruiksvriendelijke omgeving waarin klanten toegang hebben tot alle relevante documenten en informatie over hun dossier.

Documenten bijhouden op projectniveau.

Je hebt de mogelijkheid om alle documenten op projectniveau te uploaden, zodat iedereen toegang heeft tot de meest actuele versies. Er zijn diverse opties beschikbaar om de documenten te organiseren in mappen en deze vervolgens te delen met de klant.
Maak kennis met Toolmaster! >

Documenten delen via klanten-portaal.

Klanten kunnen alle documenten die met hen gedeeld zijn, eenvoudig raadplegen via hun persoonlijke pagina. Dit klantenportaal biedt toegang tot alle relevante informatie betreffende hun dossier.
Maak kennis met Toolmaster! >

Alle documenten raadplegen op de werf.

Door het toevoegen van documenten aan het project, zijn deze direct beschikbaar op de werf via onze app. Dit stelt je in staat om documenten snel en gemakkelijk te raadplegen ter plaatse.
Maak kennis met Toolmaster! >

Ook eenvoudig en snel documenten delen met je klanten?

Privacy policyVerkoopsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram