Projectmanagement en taken

Projectmanagement en taken zijn cruciaal om overzicht te behouden over de voortgang van je projecten. Met Toolmaster behoud je dit overzicht over al je taken en beheer je projecten efficiënt. Voor optimale organisatie biedt het systeem een helder dashboard met uitgebreide filtermogelijkheden en semi-automatische facturatie. Dit zorgt ervoor dat alle teamleden altijd up-to-date zijn over de laatste wijzigingen en precies weten wie waaraan werkt.

Uitgebreid overzicht met alle taken van een project.

Een project wordt opgedeeld in verschillende fases, met in iedere fase de nodige taken die moeten worden afgerond. Aan elke taak kun je een status, prioriteit, verantwoordelijke en deadline koppelen. Je kunt zelf kiezen welke kolommen je wilt zien in je overzicht, om alles op een overzichtelijke manier te kunnen weergeven.
Maak kennis met Toolmaster! >
Taken en projectmanagement voor bouwkundige studiebureaus
views maken voor de opvolging per persoon.

Aanmaken verschillende views per gebruikersgroep.

Niet iedereen hoeft alle taken en projecten te zien in zijn overzicht. Daarom zijn er uitgebreide filtermogelijkheden toegevoegd waarmee je kunt specificeren welke zaken je wilt zien. Deze filterviews kunnen worden opgeslagen, en de meest gebruikte kunnen worden ingesteld als favorieten bovenaan.
Maak kennis met Toolmaster! >
Producten en pakketten voor digitale facturatie

Semi automatisch factureren van bepaalde taken.

Offertes en facturen kunnen rechtstreeks vanuit Toolmaster verzonden worden, waardoor je per taak kunt bepalen hoeveel % gefactureerd moet worden. Op deze manier kun je snel bepaalde fases gaan factureren vanuit het overzicht, wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing bij het factureren van diensten.
Maak kennis met Toolmaster! >

Dashboards en inzichten op de taken.

Doordat alle taken nu direct vanuit het platform worden aangepast, is het mogelijk om eenvoudig statistieken te trekken en timetracking per taak te activeren. Met Toolmaster kun je eenvoudig dashboards creëren die de nodige inzichten bieden om je bedrijf beter te begrijpen. Wil je zien hoe dit werkt?
Maak kennis met Toolmaster! >

Inzicht krijgen in de operations van uw studiebureau?